Minor talharit si deposedat de un telefon mobil, in Oradea. Talharul a fost retinut
Comunicate de presa

Minor talharit si deposedat de un telefon mobil, in Oradea. Talharul a fost retinut

Miercuri, 4 ianuarie a.c, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea împreună cu polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa și cei ai Postului de Poliție Ciumeghiu, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. au identificat şi reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor un tânăr de 17 ani, din comuna bihoreană Ciumeghiu, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 2 ianuarie a.c., la ora 16.20, pe o stradă din municipiul Oradea, ar fi deposedat prin violenţă un minor de 12 ani, de un telefon mobil, cauzând un prejudiciu declarat în valoare de 1.500 lei. Telefonul sustras a fost recuperat de polițiști și restituit proprietarului.

Joi, 5 ianuarie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au emis pe numele acestuia  un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

loading...