Studentii economisti, din Oradea, organizeaza “ASEO Movie Nights”, pentru studenti si elevi
Evenimente

Studentii economisti, din Oradea, organizeaza “ASEO Movie Nights”, pentru studenti si elevi

Odată ce sesiunea a fost finalizată cu brio, grijile studentului dispar instantaneu. Deși au fost nenumărate nopți nedormite în care singura activitate era învățatul, a sosit și o perioadă mai liberă, lipsită de examene și proiecte.

Pentru a fructifica fiecare moment, și a profita din plin de perioada studenției, Asociația Studenților Economiști a Universității din Oradea, își propune să organizeze săptămânal “ASEO Movie Nights”.

Această activitatea este destinată tuturor studenților Universității din Oradea și constă în vizionarea de filme cu tematică axată pe dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.

Printre filmele selectate pentru difuzare amintim: “A Beautiful Mind”; “The Social Network” sau “ The Wolf of Wall Street”. Pentru a învăța să comunice cât mai bine între ei, și să  împărtășească opinii, după finalizarea filmului va exista o sesiune de dezbateri între cei prezenți, trăgând astfel concluziile despre morala  peliculei vizionate.

Activitatea prezentă își propune lărgirea comunității de studenți implicați în activitățile de voluntariat, legând astfel Flyer-ASEO-Movie-Nightsprietenii statornice în timp, dezvoltarea personală și profesională a studenților implicați și multiplicarea activităților extracuriculare și de divertisment din mediul universitar dedicate studenților.

Prima ediție a evenimentului care urmează a fi lansat sub egida ASEO, se va desfășura miercuri, 8 martie 2017, începând cu orele 18:00 în sala Practipass, Campus II. De asemenea, precizăm că evenimentul se va desfășura săptămânal, în fiecare miercuri, pe o perioadă de 8 săptămâni.

Data menționată pentru derularea proiectului nu a fost întâmplător aleasă, 8 martie având o însemnătate emoțională foarte mare, celebrându-se în același timp Ziua Mamei și Ziua Femeii. Pentru a sublinia importanța acestei zile, studenții economiști vă pregătesc o peliculă aparte, pe care, cu siguranță, cei prezenți o vor savura la maximum.

“Prin acest eveniment ne dorim să aducem o plusvaloare comunității din care provenim. Evenimentele de acest gen îmbină foarte bine partea de dezvoltare personală și profesională cu cea de divertisment, folosind metode non-formale ale sistemului educațional”, ne-a declarant președintele Asociației Studenților Economiști din Oradea, Adrian Abrudan.

Sunt bineveniți studenții de la toate facultățile, dar și elevii dornici de a participa la această experiență. Intrarea este liberă, prezența este ogligatorie iar popcornul este opțional.

loading...