Oradea-Baile Felix-Bihor impreuna la Targul de Turism al Romaniei (GALERIE FOTO)
Turism

Oradea-Baile Felix-Bihor impreuna la Targul de Turism al Romaniei (GALERIE FOTO)

Oferta Oradea – Băile Felix – Bihor este promovată pentru al patrulea an consecutiv în cadrul Târgului de Turism al României la București, pavilioanele Romexpo, în perioada 22-25 Februarie 2018.

Ineditul acestei editii este dat de noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilioanele B1 si B2, avand o suprafata totala de 27.000 mp.

Standul in care se afla Oradea – Băile Felix – Bihor are o suprafață totală de 59 mp si poate fi gasit in Pavilionul B2 si in weekend: sambata, 24.02, de la 10:00 -18:00 si duminica 25.02, intre orele 10:00 si 16;00

Standul rezervat alături de Agenția de Management al Destinației Bihor și Centrul Național de Informare și promovare turistică Bihor aduce cele mai noi atracții oferite de cele 3 destinații pentru anul 2018: „Pentru ediţia din acest an am pregătit un proiect de atragere a turiştilor în Oradea. Alături de Blue Air, Visit Oradea răsplăteşte toţi turişti care pe durata târgului vor cumpăra bilete de avion spre Oradea. Vizitatorii standului Blue Air vor avea parte de o ofertă specială: primii 250 de pasageri care vor achiziționa de la standul Blue Air un bilet pe ruta București – Oradea – București vor primi pachetul turistic Oradea City Card.  Oradea este primul oraș care se alãturã Blue Air în programul de beneficii BluePass”, a spus Mihai Jurca, directorul Asociatiei pentru promovarea turismului in Oradea si regiune

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a vizitat standul Oradea – Baile Felix – Bihor, unde a remarcat faptul ca Oradea a devenit un oras exponent al turismului romanesc si a subliniat ca bunele practici aplicate aici trebuie aplicate la nivel national.

Oradea City Card este un pachet turistic de tip city card, realizat de Primăria Oradea prin Asociația de promovare a turismului din Oradea și regiune, în parteneriat cu Oradea Transport Local. Prin acest pachet, turiștii primesc următoarele beneficii: 48 de ore de gratuitate pe mijloacele de transport în comun (autobuze și tramvaie), de reduceri de 50% la cele mai importante obiective turistice din Oradea și de alte zeci de reduceri la partenerii privați (restaurante, cafenele, shopping, spa & Aquapark). În plus, vor mai primi harta gratuită pentru Oradea, Băile Felix și Băile 1 Mai.

Programul BluePass a fost conceput special pentru Anul Centenarului de către Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească. Noi ne alăturăm acestei inițiative pentru a încuraja pe români să fie turiști la ei acasă și să redescopere potențialul turistic citadin”, a mai spus Mihai Jurca.