Oradea City Card 2017, a treia editie a cardului turistic al Oradiei isi cauta parteneri
Informatii utile

Oradea City Card 2017, a treia editie a cardului turistic al Oradiei isi cauta parteneri

Primăria Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), lansează în luna mai a treia ediție a cardului turistic oficial Oradea City Card 2017.

Cu acest prilej, invităm agenții economici care își desfășoară activitatea în domeniul turistic sau domenii conexe turismului (restaurante, magazine, servicii turistice etc.) să devină parteneri ai acestui proiect. Statutul de partener al pachetului Oradea City Card se obține prin acordarea unei reduceri celor care achiziționează pachetul, sub forma unui cupon. De asemenea, partenerii vor fi prezentați și pe siteul oficial al cardului: www.oradeacitycard.ro

Pachetul Oradea City Card conține card de transport public valabil 48 de ore, harta orașului și o broșură cu reduceri la toți partenerii proiectului.

Oradea city Card 2017

Distribuția acestuia se va face prin intermediul chioșcurilor OTL din cele mai importante zone ale orașului, partenerii proiectului (condiționat de existența unei solicitări), hoteluri și obiective turistice.

Pentru 2017 ne propunem realizarea unui tiraj de 1.000 de exemplare.

Vă rugăm să ne trimiteți intenția dumneavoastră de participare până în data de 10 martie 2017, la adresa de email: oradeaturism@gmail.com.

Mai multe detalii legate de Oradea City Card se găsesc pe www.oradeacitycard.ro

Ce este Oradea City Card 2017

Oradea City Card, unul din primele carduri turistice din Romania, este o iniţiativă a Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR).

Oradea City Card 2017 oferă turiștilor: transport public/2 zile, reduceri la obiective turistice, promoţii ale partenerilor privaţi și o hartă turistică, prezentate sub forma unui pachet de dimensiunea unui card bancar.

APTOR este un parteneriat public-privat, având ca membri Primăria Municipiului Oradea (Eurobusinessparc Oradea S.A., Zona Metropolitană Oradea) și cei mai importanţi actori turistici din Oradea și Băile Felix (Double Tree by Hilton Oradea, Hotel President Băile Felix, Ramada Oradea și Centrul Comercial Lotus Center).

Obiectivele noastre sunt de a promova și dezvolta turismul din Oradea și zonele din imediata vecinătate, cât și să creem un set de servicii turistice cu adresare directă celor care ne vizitează.

Oradea City Card 2017 este un pachet destinat turiștilor si are următorul conţinut:

  1. Mini brosura – Oradea City Card 2017

Conţine cupoane de reducere și promoţii în cele mai importante obiective turistice și la partenerii proiectului (restaurante, magazine, cafenele etc.)

OCC 2017

2. Card de transport in comun – Oradea City Card 2017

nelimitat pe 2 zile – Oradea, Băile Felix și Băile 1 Mai (48 h – OTL)

Card transport comun Oradea City Card 2017

3. Harta turistica a orasului si Baile Felix – Oradea City Card 2017

Harta turistica a orasului si Baile Felix Oradea City Card 2017