O noua sesiune de depunere a dosarelor pentru solicitarea de locuinte sociale in Oradea. Vezi ce documente ai nevoie
Stiri Oradea

O noua sesiune de depunere a dosarelor pentru solicitarea de locuinte sociale in Oradea. Vezi ce documente ai nevoie

Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 580 din 29 iulie 2021 s-a aprobat perioada 01 septembrie 2021 – 30 septembrie 2021, ca interval de timp în care se va desfăşura sesiunea din acest an pentru depunerea dosarelor de solicitare, în vederea închirierii, a locuinţelor sociale din municipiul Oradea.

Ținând cont de situația actuală și având în vedere măsurile impuse de legislația în vigoare pentru reducerea impactului pandemiei COVID 19, avem rugămintea, în limita posibilităților, să țineți cont de faptul că documentația necesară în vederea depunerii dosarelor pentru locuințe sociale se poate depune și online, la adresa de e-mail a instituţiei contact@daso-oradea.ro.

Astfel, în perioada 1 septembrie – 30 septembrie 2021, se pot depune cererile însoţite de acte doveditoare de către solicitanţii de locuinţe sociale aflate în administrarea Municipiului Oradea.

Cererile şi actele doveditoare vor fi analizate de către Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuinţe sociale și de locuințe pentru tineri construite din fondurile ANL aflate în administrarea Direcției Patrimoniu Imobiliar, care va trimite spre aprobare Consiliului Local lista cuprinzând solicitanţii eligibili, în ordinea de prioritate stabilită și în funcţie de locuinţele sociale disponibile.

interlink.ro

Cererea tip, actele necesare a fi anexate cererii, categoriile de persoane care pot beneficia de locuinţe sociale, precum şi criteriile de prioritate şi punctajele aferente le regăsiţi mai jos:

Ne găsești și pe Google News