O femeie care a furat un telefon mobil de pe tejgheaua unui magazin, a fost retinuta de politistii oradeni
Stiri Oradea

O femeie care a furat un telefon mobil de pe tejgheaua unui magazin, a fost retinuta de politistii oradeni

Marți, 13 martie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față de o femeie de 34 de ani, din municipiului Oradea, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt.

Aceasta este bănuită de polițiștii orădeni că, la 5 martie a.c., în jurul orei 10.00, profitând de neatenția personalului comercial, ar fi sustras de pe tejgheaua biroului amplasat la intrare, în incinta unui magazin de pe o stradă centrală din Oradea, un telefon mobil în valoare de 800 lei, lăsat nesupraveghet.

Femeia este bănuită că ar fi comis fapta împreună cu o altă orădeancă de 27 de ani, aflată în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, arestată preventiv după ce nu a respectat condițiile impuse de măsura preventivă a controlului judiciar și cercetată de polițiștii orădeni, fiind bănuită de comiterea mai multor furturi din magazine, birouri sau societăți comerciale (cazuri mediatizate).

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut-o pe orădeanca de 34 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

loading...