Nu uitati de punctele de prim ajutor anticanicula. Unde sunt ele amplasate in Oradea
Informatii utile

Nu uitati de punctele de prim ajutor anticanicula. Unde sunt ele amplasate in Oradea

Având în vedere atenționările meteo de caniculă pentru perioada imediat următoare, venind în sprijinul cetăţenilor, Administraţia Socială Comunitară Oradea reaminteşte că punctele anticaniculă, amplasate pe raza oraşului, in urmatoarele puncte:
  • Republicii (lângă statuia Aurel Lazăr),
  • Piaţa Cetate,
  • Piaţa Ioşia,
  • Piaţa Decebal,

Acestea sunt puse la dispoziţia persoanelor care în această perioadă sunt nevoite să iasă din casă. Prin cadrele medicale şcolare ale Administraţiei Sociale Comunitare Oradea din aceste puncte, cetăţenii vor primi toate îngrijirile necesare pentru a depăşi neplăcerile cauzate de temperaturile ridicate.

Citeste si: Weekend de foc la Oradea. COD GALBEN de canicula, incepand de maine, in judetul Bihor

Containerele anticaniculă sunt dotate cu aer condiţionat şi rezerve de apă potabilă şi vor fi deschise pe toată perioada imediat următoare, între orele 10:00 – 18:00, inclusiv sâmbătă şi duminică iar punctele anticaniculă situate în pieţe, vor funcţiona conform programului pieţelor, respectiv sâmbătă, între orele 10.00 – 17.00 şi duminică, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

De la deschidere, 28.06.2017 şi până în prezent, un număr de 142 de persoane au apelat la serviciile medicale oferite în punctele anticaniculă.

Mulţumim pe această cale persoanelor care au apelat la serviciile oferite în punctele anticaniculă şi îi asigurăm în continuare, de tot sprijinul nostru, pentru ameliorarea disconfortului cauzat de caniculă.