Oradeanca Denisa Stejaran va vorbi astazi seara, la ONU, despre Romania si despre Oradea
Diverse

Oradeanca Denisa Stejaran va vorbi astazi seara, la ONU, despre Romania si despre Oradea

O tânără orădeancă va reprezenta vineri seară România la Organizația Națiunilor Unite (ONU), într-o sesiune specială transmisă live din sala Adunării Generale de la New York, începând cu ora 18 (ora României).

„Este o onoare să mă număr printre cei 60 de finaliști din peste 6.000 de participanți la concursul internațional „Many Languages, One World”, organizat de ELS în parteneriat cu United Nations Academic Impact. Voi reprezenta România la New York, în cadrul grupului de spaniolă al Organizației Națiunilor Unite,” a declarat Denisa pentru AGERPRES.

Adriana Denisa Stejeran, 24 de ani, este singura tânără din România care a reușit să se califice printre finaliștii concursului internațional „Many Languages, One World”. Ea va fi prima care va vorbi din grupul spaniol.

Despre speech-ul studenților, rezumat la câte două minute în direct, nu se pot destăinui amănunte înainte de transmisiune, conform cutumei ONU. Dar site-ul els.edu precizează, într-un comunicat, că studenții vor prezenta planuri de acțiuni legate de Agenda ONU 2030 pentru Dezvoltare Sustenabilă.

Tatăl tinerei a spus că „Denisa va vorbi, cu siguranță, despre țara ei, România și orașul natal, Oradea”.

Citeste mai departe…

Ne găsiți și pe Google News