No Comment! Cursa Oradea – Eindhoven, a fost anulata.
Stiri Oradea

No Comment! Cursa Oradea – Eindhoven, a fost anulata.

Dupa exuberanta taierilor de panglici si a anuntarii pe banda rulanta a curselor, intr-un ritm ce parea ametitor pentru un aeroport nou (re)nascut, iata ca am ajuns la ce infoOradea semnala, inca de anul trecut, faptul ca Oradea nu este inca pregatita pentru destinatii pe care oradenii nu le frecventeaza in mod obisnuit. 

Desi nu a anuntat oficial inca, RyanAir si-a informat calatorii care au cumparat deja bilete pe ruta Oradea-Eindhoven, ca aceasta cursa se anuleaza, incepand 29 octombrie si ca acestia au optiunea returnarii banilor sau alegerea altei curse RyanAir, pe o alta destinatie.

cursa oradea eindhoven anulata 6 iulie

Se pare ca nici aeroportul Oradea nu stie ce i se intampla, pentru ca nici acestia nu au anuntat nimic, iar compania RyanAir, contactata de infoOradea, nu a oferit, pana la aceasta ora, nici o explicatie.

Cu toate acestea, atat pe site-ul RyanAir, cat si pe cel al aeroportului Eindhoven, pe ruta Eindhoven-Oradea nu mai exista zboruri.

Asadar, dupa cursa BlueAir, Oradea-Toriono, iata ca a doua cursa de pe Aeroportul Oradea a fost anulata, iar de aceasta data a companiei RyanAir.

Vom reveni cu amanunte!

loading...