Cursa Oradea – Torino, de pe Aeroportul Oradea a fost anulata. Cand se va relua acest zbor
Stiri Oradea

Cursa Oradea – Torino, de pe Aeroportul Oradea a fost anulata. Cand se va relua acest zbor

Pentru ca ceea ce arata prea bine, se termina intotdeauna prost si pentru ca promisiunile facute catre Blue Air, se pare ca nu au fost respectate, Compania Blue Air a decis ca, incepand cu data de 18 mai sa anuleze, pana la sfarsitul verii, toate cursele pe relatia Oradea – Torino si legaturile catre Roma, Napoli si Catania.

La solicitarea infoOradea, Blue Air a confirmat printr-un comunicat, ca va suspenda zborul Oradea-Torino. Desi oficial compania nu a anuntat, surse infoOradea ne-au confirmat ca lipsa pasagerilor pe aceasta destinatie a fost, in primul rand, ceea ce a dus la anularea cursei.

Tot surse infoOradea, ne-au relatat ca Blue Air nu mai are de gand sa deschida nici o ruta, anul acesta, din Oradea si ca spera ca factorii locali sa sprijine, nu dar la nivel declarativ, zborurile de pe Aeroportul Oradea, ci si printr-un lobby adecvat.

Acest lucru ar putea fi un semnal de alarma pentru cei de la Consiliul Judetean Bihor si pentru managementul Aeroportului Oradea, ca nu e destul sa deschidem sticle de sampanie si sa taiem torturi la inaugurare, ci trebuie sa continuam sa muncim pentru a tine companiile de zbor in Oradea.

loading...