Ni s-au intors valorile! O Societate Comerciala din Tileagd a fost pradata de o tanara care a gasit usa neincuiata
Stiri Bihor

Ni s-au intors valorile! O Societate Comerciala din Tileagd a fost pradata de o tanara care a gasit usa neincuiata

Marți, 7 aprilie a.c., în jurul orei 08.37, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 46 de ani, din Aleşd, județul Bihor, angajată a unei societăți comerciale cu sediul în localitatea bihoreană Tileagd, că, în perioada 6 aprilie a.c., ora 18.00 – 7 aprilie a.c., ora 08.30, persoane necunoscute au sustras 385 de lei din interiorul magazinului deținut de societate, dintr-o cutie de carton lăsată într-o încăpere cu destinaţia de depozit.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, la aproximativ 30 de minute de la sesizare, polițiștii din Tileag au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o tânără de 20 de ani, din Tileagd, care ar fi profitat de faptul că ușa magazinului a fost uitată de angajați închisă, dar neasigurată și ar fi sustras banii respectivi.

Polițiștii au recuperat de la cea în cauză toți banii reclamați sustrași.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News