Trei hoteluri din Oradea vor caza personal medical aflat in izolare sau carantinare. Vezi care sunt acestea
Stiri Oradea

Trei hoteluri din Oradea vor caza personal medical aflat in izolare sau carantinare. Vezi care sunt acestea

În urma apelului public lansat de Instituția Prefectului – Județul Bihor către operatorii hotelieri din Oradea au fost centralizate 24 oferte de cazare pentru cadrele medicale implicate în tratamentul pacienților infectați cu noul coronavirus.

În cadrul ședinței Comisiei de evaluare a ofertelor, s-au stabilit 3 locații care corespund optim criteriilor de evaluare. Precizăm că în alegerea unităților hoteliere s-au avut în vedere, pe lângă criteriile expuse în invitație: spații de cazare localizate pe raza Municipiului Oradea, clasificație de 3 stele sau cameră cu grup sanitar propriu, distanță apropiată față de Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, respectiv Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea și criterii tehnice și de siguranță a sănătății personalului medical, invocate de către reprezentanții DSP și UPU.

Potrivit surselor InfoOradea, Hotelul Continental va oferi cazare cadrele medicale implicate în tratamentul pacienților infectați cu noul coronavirus, iar hotelurile Melody si Silver vor fi folosite pentru eventuala carantinare a acestora.

Comisia de evaluare a fost alcătuită din reprezentanții următoarelor instituții: Instituția Prefectului – Județul Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Direcția de Sănătate Publică Bihor, Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea și Unitatea de Primire Urgențe (UPU-SMURD).

Menționăm că ofertele care nu au fost selectate în cadrul ședinței Comisiei de evaluare au fost introduse într-o bază de date la care se va apela pentru posibile nevoi viitoare, în funcție de evoluția situației.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News