Motociclist (barbat din Oradea) mort intr-un accident pe DN 76, la iesire din Vascau
Stiri Bihor

Motociclist (barbat din Oradea) mort intr-un accident pe DN 76, la iesire din Vascau

Sâmbătă, 20 mai a.c., la ora 14.11, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N. 76, la ieșirea din localitatea bihoreană Vașcău, înspre Beiuș, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o motocicletă.

Polițiștii rutieri beiușeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, din primele investigații efectuate, au constatat că, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, marcată și semnalizată regulamentar, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă, a căzut pe partea carosabilă, iar apoi a lovit un parapet metalic de pe marginea carosabilului.

Din nefericire, în urma accidentului rutier, bărbatul care conducea motocicleta a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

În prezent, traficul rutier pe respectivul sector de drum se desfășoară pe o bandă, alternativ.

UPDATE: 16:50 – S-a reluat traficul în condiții normale

Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News