Inca un motociclist a murit astazi pe DN 76, intre Saucani si Rabagani. Al doilea in cateva ore
Stiri Bihor

Inca un motociclist a murit astazi pe DN 76, intre Saucani si Rabagani. Al doilea in cateva ore

Sâmbătă, 20 mai a.c., la ora 17.56, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N. 76, între localitățile bihorene Săucani și Răbăgani, s-a produs un alt accident rutier, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o motocicletă.

Polițiștii rutieri beiușeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, din primele investigații efectuate, au constatat că, într-o curbă la stânga, marcată și semnalizată regulamentar, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un bărbat de 55 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin vegetație aproximativ 50 de metri, iar apoi a căzut într-un canal colector, la o diferență de nivel de aproximativ 3 metri.

Citeste si: Motociclist (barbat din Oradea) mort intr-un accident pe DN 76, la iesire din Vascau

Din nefericire, în urma accidentului rutier, bărbatul care conducea motocicleta a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

Traficul rutier pe respectivul sector de drum nu este afectat.

Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News