Mai multe strazi din Oradea vor fi inchise. Care sunt acestea si cand vor fi ele inchise circulatiei rutiere
Informatii utile

Mai multe strazi din Oradea vor fi inchise. Care sunt acestea si cand vor fi ele inchise circulatiei rutiere

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat miercuri, 13 septembrie, mai multe închideri de străzi pentru realizarea de lucrări de termoficare.

Astfel, la solicitarea SC TIM CLUJ SRL, începând de astăzi, 14 septembrie 2017 și până duminică, 17 septembrie 2017, va fi închisă circulația rutieră în Parcul Traian, între B-dul Magheru și accesul la Inspectoratul Județean de Poliție Bihor, pentru lucrări de înlocuire a rețelelor termice primare.

Comisia a aprobat, de asemenea, la solicitarea SC ELSACO ELECTRONIC SRL, închiderea circulației rutiere pe străzile B.Șt. Delavrancea și Parcului, în perioada 14 septembrie 2017 și 10 octombrie 2017, în vederea realizării unor lucrări ce țin de reabilitarea sistemului de termoficare urbană a municipiului Oradea.

Tot ieri a fost aprobată, la solicitarea SC CONSTRUCTII COPACEL SRL, prelungirea închiderii circulației rutiere pe strada M. Kogălniceanu, între strada Sucevei și strada Samuil Micu Klein, până la data de 1 noiembrie 2017, pentru lucrări de înlocuire a rețelelor de apă și canalizare menajeră.

Reamintim că lucrările care se execută pentru reabilitarea sistemului de termoficare presupun înlocuirea conductelor de agent termic primar și sunt necesare pentru creșterea eficienței energetice și a calității serviciului de termoficare prin reducerea pierderilor de pe rețele. În prima etapă a lucrărilor, care s-a derulat în perioada 2014-2015, au fost înlocuiți 17,5 km de conducte, iar în cadrul etapei a doua, în anul 2016 au fost înlocuiți 5,7 km, anul acesta urmând să înlocuim încă 14,5 km. Lucrările la sistemul de termoficare se realizează pentru a putea asigura la parametri corespunzători încălzirea orașului în timpul sezonului rece și apa caldă menajeră pe toată durata anului, reducând astfel considerabil riscurile de apariție a avariilor pe rețele, care duc la întreruperea serviciului. 

Ne găsiți și pe Google News