Peste 530 de parfumuri si produse cosmetice false, confiscate de la un oradean de politistii oradeni
Stiri Oradea

Peste 530 de parfumuri si produse cosmetice false, confiscate de la un oradean de politistii oradeni

Peste 530 de parfumuri și produse cosmetice cu suspiciuni de contrafacere au fost confiscate de polițiștii de investigare a criminalității economice în urma unei percheziții efectuată la domiciliul unui orădean.

Miercuri, 13 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Oradea, pentru documentarea și probarea activității infracționale a unui bărbat de 27 de ani, din Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma percheziției efectuate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descoperit la domiciliul celui în cauză 330 de parfumuri de diferite mărci și gramaje precum și 206 produse cosmetice, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Parfumurile și produsele cosmetice, în valoare totală de aproximativ 77.000 lei, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea caracterului contrafăcut al acestora, precum și a prejudiciului total cauzat titularilor mărcilor.

parfumuri false oradea

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

loading...