Ultimele zile de inscriere la Semimaratonul International “Oradea City Running Day”.
Evenimente

Ultimele zile de inscriere la Semimaratonul International “Oradea City Running Day”.

Echipa Clubului Sportiv Xterra Sport Bihor organizează ediția a VII-a Semimaratonului Internațional “Oradea City Running Day”, duminica 17 septembrie 2017, incepand cu ora 10:00

Semimaratonul Internațional  Oradea City Running Day promovează sportul, respectiv alergarea pe distanțe lungi,  ca parte integrantă a unui stil de viață sănătos și creşte potenţialul turistic al oraşului.

Evenimentul se va desfășura în centrul istoric al orașului Oradea, iar startul va fi dat, ca și anii trecuți, din Piața Ferdinand la ora 10.00 pentru toate probele de concurs, exceptand cursa copiilor, la care startul va fi dat la ora 13.00.

Cursele organizate în cadrul evenimentului și condițiile de participare la Oradea City Running Day:
  1. Curse competitive: Semimaraton individual Hervis Sports 21 km, Corporate Challenge-ștafetă în 4 (4×5,25 km), 10 km individual și Crosul Europlast Romania 5 km.

Condiții de participare: Vârsta minimă a alergătorului la Semimaratonul individual este de 16 ani. La probele de ștafetă, 10 km individual și 5 km individual, vârsta minimă este de 12 ani. Alergătorul trebuie să facă dovada plății taxei de înscriere și să aibă asupra lui/ei un act de identitate în original la ridicarea chitului de concurs. Alergătorul va completa o declarație, prin vare este de acord să participe pe propria lui răspundere, organizatorii nefiind răspunzători pentru eventuale accidente sau alte prejudicii suferite de alergător, în urma participării la aceasta competiție. Limita de timp este de 3 ore.

  1. Curse necompetitive: Cursa Copiilor Masterplast, la cursa de 1 km pot participa copiii pana la vârsta de 12 an Copiii cu vârsta sub 8 ani vor fi însoțiți de un părinte sau adult.

Părinții copiilor trebuie să semneze o declarație, prin care accepta raspunderea participarii copilului lor la  acest eveniment, organizatorii nefiind răspunzatori pentru eventuale accidente sau alte prejudicii suferite de copii în urma participării la această competiție.

Traseul competiției, Oradea City Running Day
  • Traseu Semimaraton, stafeta semimaraton,10 km individual,Crosul Europlast.
  • Traseu Semimaraton, stafeta semimaraton,10 km individual, Cursa populara.

 START, Piata Ferdinand, Podul Sfantul Ladislau, Str. Principatelor Unite, pe sub podul Decebal, digul malului stang a Crisului Repede, Podul Sovata, digul malului drept al Crisului Repede, Str Emilian Mircea Chitu, Str. Malului, Str. Ady Endre, Str. Patritiilor, Teatrul de Stat, Pta. Ferdinand , Str. Iosif Vulcan, la capatul strazii intoarcere spre Pta. Ferdinand, FINISH.

Înscrieri: Cei care nu s-au înscris încă la eveniment, in online, se pot inscrie la fata locului (RACE CENTER-Terasa Butoiul de Aur) -16 septembrie între orele 15:00-20:00 și 17 septembrie între orele 7:30-9:30 pentru probele de semimaraton Hervis Sports, și ștafetă semimaraton în 4, 10 km individual, și crosul Europlast România. La cursa copiilor se pot înscrie în 16 septembrie între orele 15:00-20:00 și în 17 septembrie între orele 10:00-12:30.

Inscrieri online  si alte informatii pe:  www.oradeacityrunningday.ro

loading...