Lemne fara acte confiscate de politistii bihoreni si predate Ocoalelor Silvice.
Stiri Bihor

Lemne fara acte confiscate de politistii bihoreni si predate Ocoalelor Silvice.

In weekendul care tocmai a trecut, politistii bihoreni au surprins in trafic 2 bihoreni ce transportau material lemnos fara avea avize de insotire a lemnului transportat.

Astfel, sâmbătă, 12 ianuarie a.c., la ora 17.45, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din comuna Tărcaia, județul Bihor, care transporta cu un tractor agricol 4 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără a avea aviz de însoțire a materialului lemnos transportat.

Materialul lemnos, în valoare de 552 lei, a fost confiscat și depozitat la Ocolul Silvic Beiuș – depozit Finiș, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2010.

De asemenea, vineri, 11 ianuarie a.c., la ora 13.10, pe drumul județean 795, la intrarea în localitatea Vintere, polițiștii Secției nr.2 de Poliţie Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Buntești, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,5 metri cubi de material lemnos, de esențe fag și gorun, având avizul de însoțire a materialului lemnos completat pentru o altă specie.

interlink.ro

Materialul lemnos, în valoare de 471,38 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2010.

Ne găsești și pe Google News