La Oradea nu mai sunt panglici, intre timp la Cluj-Napoca Blue Air a mai inaugurat o cursa internationala
National

La Oradea nu mai sunt panglici, intre timp la Cluj-Napoca Blue Air a mai inaugurat o cursa internationala

Daca la Aeroportul Oradea este liniste si pace, iar Consiliul Judetean Bihor a epuizat numarul de foarfece cu care sa taie panglici, intre timp Blue Air, cotinua sa-şi dezvoltă operaţiunile pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj si anunta deschiderea rutei Cluj-Napoca – Tel Aviv.

Zborurile se vor opera cu două frecvenţe săptămânale în zilele de luni şi joi, începând cu 19 octombrie 2017.

orar tel aviv cluj napoca

Pasagerii Blue Air vor putea călatori în condiţii optime pe noua rută Cluj-Napoca – Tel Aviv, beneficiind de siguranţă, confort sporit şi tarife începând de la 37.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agenţiile partenere.

interlink.ro

 Începând cu anul 2017 de pe Aeroportul Internațional Oradea sunt operaționale cursele internaționale de linie Oradea-Barcelona (Ryanair), Oradea-Milano (Ryanair), respectiv Oradea-Dusseldorf (Ryanair), Oradea-Londra (Ryanair) și Oradea-Memmingen (Ryanair), precum și charterul Oradea-Antalya (Blue Air). De asemenea, de pe Aeroportul Oradea se poate ajunge în Larnaca (Cipru), cu escală la București, dar si cursele locale Oradea – Bucuresti – Iasi si Oradea-Constanta

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0