Kit Harington a dezvăluit finalul „Game of Thrones” unui prieten. Vezi ultimul trailer
Diverse

Kit Harington a dezvăluit finalul „Game of Thrones” unui prieten. Vezi ultimul trailer

noriel.ro
Kit Harington a dezvăluit finalul “Game Of Thrones” unui prieten care nu a urmărit serialul – pentru că simţea că trebuie să se elibereze de o povară, relatează vineri Press Association.

Actorul, care îl interpretează pe Jon Snow în serialul HBO, a declarat că i-a dezvăluit secretul prietenului său James, care începuse să urmărească seria însă a adormit în timpul primului episod, scrie Agerpres

Intensitatea de a termina ceva de genul asta şi de a nu putea spune nimănui este foarte grea. A fost prea mult, aşa că i-am spus unei persoane – prietenului meu James, care nu se uită la serial şi care a adormit la primul episod din primul sezon“, a declarat Kit Harington.

Intensitatea de a termina ceva de genul asta şi de a nu putea spune nimănui este foarte grea. A fost prea mult, aşa că i-am spus unei persoane – prietenului meu James, care nu se uită la serial şi care a adormit la primul episod din primul sezon”, a declarat Kit Harington.

decathlon.ro

“Ştiam atunci că nu era deloc interesat de ceea ce fac. Am băut ceva împreună într-o seară şi i-am spus totul despre cum se termină serialul. Nu ar fi putut arăta mai puţin interesat nici dacă ar fi încercat”, a mai spus vedeta din “Game Of Thrones”.

Şi alte vedete au încercat să păstreze secretul în legătură cu finalul seriei. Sophie Turner, care interpretează personajul Sansa Stark, a declarat că logodnicul ei, Joe Jonas, ştie cum se termină serialul, însă are ordine stricte să nu dezvăluie secretul.

Inspirat din celebra serie de romane Cântec de gheață și foc de George R. R. Martin, serialul de aventuri Urzeala tronurilor (Game of Thrones) se învârte în jurul Tronului de Fier și al celor șapte regate și familii, printre care proeminente, Stark, Lannister, și Baratheon, pentru Westeros.

Serialul are 8 sezoane, ultimul sezon va fi lansat pe 15 aprilie, pe HBO, va avea 7 episoade si este asteptat  de milioane de fani.

Ultimul trailer aparut in luna aprilie este un aftermath al serialului