Andra vine la Oradea, cu concertul “Traditional”, la “Centenarul Oradiei Mari”. Andra: Va fi o intalnire emoționantă, sunt nerăbdătoare!
Evenimente

Andra vine la Oradea, cu concertul “Traditional”, la “Centenarul Oradiei Mari”. Andra: Va fi o intalnire emoționantă, sunt nerăbdătoare!

Oradea sărbătoreşte în fiecare an, la 20 aprilie, un eveniment important al istoriei sale – intrarea trupelor române în Oradea, la 20 aprilie 1919, în frunte cu Generalul Traian Moşoiu.

Anul acesta va fi o dublă sărbătoare, deoarece pe 20 aprilie 2019 se împlinesc 100 de ani de administrație românească la Oradea. Pentru Oradea, acest moment a marcat debutul unei noi perioade în istoria sa, perioada integrării, sub toate aspectele, în structurile Statului Român. 

Citeste si: “Centenarul Oradiei Mari”, 100 de ani de la instaurarea administrației românești în județul Bihor și Oradea.

Alaturi de oradeni va fi si Andra, in concertul “Traditional”, care va avea loc pe 20 aprilie, la ora 19:30, in Piata Unirii. Intrarea este libera.

Andra: “Vin cu tot dragul alaturi de invitatii mei, pentru a canta cele mai iubite melodii tradiționale. Va fi o intalnire emoționantă, sunt nerăbdătoare!”

Concertul va fi precedat de o “Retragere cu torțe”, pe traseul Parcul Traian (Prefectură) – Podul Dacia – Turbogirație – strada Independenței – Piața Unirii (statuie Mihai Viteazul, unde se va intona Imnul de Stat al României) – strada Avram Iancu.

Dupa concertul Andrei, incepand cu ora 21:00, va avea loc un foc de artificii

loading...