Bănuiți de furt calificat, cercetați de polițiștii bihoreni
Stiri Bihor

Bănuiți de furt calificat, cercetați de polițiștii bihoreni

noriel.ro
Marti, 9 ianuarie a.c., politistii Sectiei nr. 5 de Politie Rurala Oradea au depistat un minor de 15 ani, din comuna Ineu, judetul Bihor, banuit de comiterea infractiunii de furt calificat.

Cel in cauza este banuit de politistii oradeni ca, la 4 august 2017, ar fi patruns prin efractie intr-un autoturism parcat in localitatea bihoreana Ineu si ar fi sustras mai multe bunuri, in valoare de 600 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de politistii oradeni.

Politistii Sectiei nr. 5 de Politie Rurala Oradea din cadrul Politiei Municipiului Oradea continua cercetarile pentru documentarea intregii eventuale activitati infractionale a celui in cauza.

decathlon.ro

Tot marti, 9 ianuarie a.c., politistii Sectiei nr.3 de Politie Rurala Biharia impreuna cu politistii din Diosig au depistat un barbat de 40 de ani, din Diosig, banuit ca, in noaptea de 1 ianuarie a.c., in jurul orei 03.00, ar fi sustras dintr-o anexa a unui imobil din localitatea Diosig un motor electric si un polizor artizanal de perete, in valoare de 500 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate partial de politistii bihoreni de la cel in cauza.

Politistii Sectiei nr.3 de Politie Rurala Biharia continua cercetarile pentru documentarea intregii eventuale activitati infractionale a celui in cauza.