Inconstienta! Un bihorean a fost surprins de radar, in localitatea Dusesti, cu 112 km/h
Stiri Bihor

Inconstienta! Un bihorean a fost surprins de radar, in localitatea Dusesti, cu 112 km/h

Joi, 17 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 153 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 59.870 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare și au fost constatate trei tamponări.

76 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 12 sancţiuni au fost aplicate pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, nouă conducători auto au fost sancționați pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, opt participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, patru pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, iar 44 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

interlink.ro

Astfel, joi, 17 ianuarie a.c., la ora 10.00, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Duşeşti a fost depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din municipiul Beiuş, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 112 km/h, înregistrată radar.

Conducătorul auto care a depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Ne găsești și pe Google News