Femeia din Alesd, care si-a omorat fostul iubit, dupa ce l-a impuns cu cutitul in inima, a fost trimisa in judecata
Stiri Bihor

Femeia din Alesd, care si-a omorat fostul iubit, dupa ce l-a impuns cu cutitul in inima, a fost trimisa in judecata

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor este abilitat să aducă la cunoștința publicului următoarele:

Procurorii din cadrul al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv a inculpatei B.M.G. în vârstă de 41 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 alin. 1 din Cod penal.

Cazul a fost mediatizat de Infooradea in data de 21 martie, cand Parchetul a dispus retinerea si pornirea urmaririi penale impotriva femeii care si-a injunghiat in inima fostul iubit

În fapt, în seara zilei de 20.03.2023 victima V.A. în vârstă de 53 de ani (fostul concubin al inculpatei) a consumat băuturi alcoolice împreună cu inculpata B.M.G. şi cu actualul ei concubin, la domiciliul inculpatei din oraş Aleşd, cartier Obor. Pe fondul consumului de alcool, victima V.A. și-a manifestat dorința de a întreține relații sexuale cu inculpata B.M.G., fosta concubină, care fiind iritată de atitudinea victimei, i-a aplicat acesteia, cu un cuțit de bucătărie, o lovitură, la nivelul hemitoracelui stâng anterior, regiune pectoral stângă, cu consecința lezării inimii și a pericardului, ceea ce a condus la decesul victimei.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Bihor cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv dispus în cauză.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Facem precizarea că trimiterea în judecată reprezintă, conform prevederilor Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă în vederea judecării cauzei,  situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Ne găsiți și pe Google News