O femeie de 41 de ani din Alesd a fost retinuta dupa ce ieri si-a injunghiat colegul de pahar in inima
Stiri Bihor

O femeie de 41 de ani din Alesd a fost retinuta dupa ce ieri si-a injunghiat colegul de pahar in inima

Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 21.03.2023 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecta B.M.G., în vârstă de 41 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor, faptă prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 din Cod penal.

Din mijloacele de proba administrate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt: în data de 20.03.2023, suspecta BMG în timp ce se afla la domiciul său din Aleşd, cartier Obor, pe fondul consumului de alcool a avut un conflict spontan cu victima V.A., în vârstă de 53 de ani şi i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit la nivelul hemitoracelui stâng, cu lezarea inimii şi pericardului, victima decedând la scurt timp.

Prin ordonanţa din data de 21.03.2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor suspecta a fost reţinută pe o durată de 24 ore începând cu ora 12:00. Se continua cercetările de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, urmând a se lua măsurile legale care se vor impune.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale și luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedura penală, și nu pot, în nici un caz, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

În măsura în care datele prezentate vor impune precizări de natura celor destinate publicității în raport de specificul cauzei și faza procesuala în care se află aceasta, vom comunica în consecință.

Ne găsiți și pe Google News