Campionatul Mondial Canin 2023, în premieră în România, se va desfasura in judetul Bihor
Stiri Oradea

Campionatul Mondial Canin 2023, în premieră în România, se va desfasura in judetul Bihor

Clubul de Ciobănești Belgieni și Olandezi (CCBO) din România, membru al Asociației Chinologice Române, Federation Mondial Berger Belge și World Dutch Shepherds Federation, alături de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea, organizează în luna aprilie, pentru toți iubitorii de câini, două competiții mondiale în premieră în România.

Campionatul Mondial FMBB 2023 Ciobănești Belgieni este cel mai mare eveniment sportiv chinologic al anului și se va desfășura la Ineu, Kings Land, în perioada 11 aprilie – 16 aprilie. Evenimentul are loc în premieră în țara noastră și aduce echipe din întreaga lume pentru a concura la cel mai înalt nivel. Primul campionat a avut loc în Germania, în 1992, iar ulterior, gazdele au fost state precum Franța, Olanda, Elveția, Austria, Italia, Belgia, Ungaria, Slovenia sau Cehia. Anul acesta, este rândul României să găzduiască această competiție importantă.

La Campionatul Mondial FMBB 2023 s-au înscris în total 110 echipe, din 48 de țări, printre care se numără și 3 echipe din România. Rezultatele competițiilor vor fi anunțate zilnic și vor putea fi consultate pe site-ul oficial al evenimentului: fmbb2023.com.

Astăzi, 11 aprilie, orădenii vor putea admira spectaculoasa paradă canină care va avea loc în Piața Unirii, începând cu ora 18:00, anunțând deschiderea campionatului. Parada va aduna sute de câini frumoși și dresați, oferind o experiență unică tuturor iubitorilor de patrupede.

De asemenea, în perioada 7-9 aprilie, tot la Ineu, Bihor, s-a desfășurat competiția WCH WDSF 2023 Ciobănești Olandezi, care a avut 6 categorii ale competiției. Rezultatele acestei competiții sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: wdsf2023.com.

Pentru mai multe informații și programul complet al Campionatul Mondial FMBB 2023, accesați site-ul www.fmbb2023.com

Ne găsiți și pe Google News