Dupa greva OTL si… citatii la tribunal. 162 de grevisti au fost citati in aceasta dimineata la Tribunal
Stiri Oradea

Dupa greva OTL si… citatii la tribunal. 162 de grevisti au fost citati in aceasta dimineata la Tribunal

162 de persoane care au provocat greva spontana din urma cu 3 zile au fost citate, in aceasta dimineata la Tribunalul Bihor, ca parte parata in procesul cu OTL. 

Conducerea OTL invoca pierderi de peste 210.000 de lei pe zi, pagube generate de greva spontana care a durat 2 zile si a decis sa recupereze aceste pierderi de la cei care le-au provocat

In acest moment s-au prezentat la tribunal 100 de persoane, dintre cei care au protestat in fata intrarii OTL. 

Unii au primit citatii, pe altii i-au sunat la telefon, ca sa se prezinte  azi, la ora 10:00, la tribunal„, ne spune unul dintre cei citati. „L-am sunat pe directorul OTL  si l-am intrebat, ce facem cu astia, baga masinile si tramvaiele in garaj ca sa se duca la tribunal? Iar domnul director mi-a raspuns ca nu-l intereseaza, sa se descurce, sa-si sune sefii directi„, ne relateaza liderul de sindicat Virgil Minz.

Eu i-am indrumat pe oameni sa se duca acolo, ca altfel risca sa ia amenda. M-au sunat unii din fata tribunalului, ca li se impart fluturase cu oferete de munca de la o alta firma„, ne-a mai transmis seful sindicatului OTL

Greva OTL a incetat ieri dmineata, in doua etape, dupa ce soferii de autobuze au iesit la prima ora pe traseu, asigurand 100% cursele si respectand orarul, in jurul orei 07:00 au pornit si tramvaiele.

Foto: Morar David Ciprin

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News