Asociatia Studentilor Economisti din Oradea recruteaza voluntari pentru organizatie
Diverse

Asociatia Studentilor Economisti din Oradea recruteaza voluntari pentru organizatie

A sosit toamna, și odată cu ea  luna octombrie care aduce nenumărate oportunități pentru studenții de Științe Economice. Fie că ești boboc sau ai deja experiență în băncile facultății, dorim să te informăm că Asociația Studenților Economiști din Oradea își mărește echipa.

ASEO recruteazaEchipa ASEO derulează în perioada 09-31 octombrie 2017 campania de recrutare, care în acest an  îi are în prim-plan pe Eroii Marvel, bazându-se pe imaginea conturată de aceștia.  Prin această asociere cu super eroii din benzile desenate, tinerii studenți încearcă să transmită ideea că  prestând activitatea de voluntariat te transformi într-un erou pentru comunitatea din care provii, iar acum este prilejul perfect pentru a deveni unul din eroii de care are nevoie mediul academic.

Fie că ești Captain Marvel al studenților de la Mangement și dorești să le aperi drepturile colegilor tăi, sau ești  Wonder Woman pentru studentele de la Finanțe și Bănci, dorindu-ți să găsești modalități prin care să vă puteți dezvolta atât personal cât și profesional, Asociația Studenților Economiști este locul unde puteți îmbina aceste elemente. Prin prestarea activității de voluntariat alături de studenții economiști nu doar că ți se oferă posibilitatea de a face cele menționate anterior, însă ai totodată șansa de a aduce un plus în societate.

Eroul de care are nevoie ASEO trebuie să fie înzestrat cu puteri rar întâlnite precum: inițiativă, ambiție, muncă și perseverență, dorința de implicare și nu în ultimul rând voie-bună. Dacă te regăsești în această descriere, te invităm aplici trimițând CV-ul la adresa: aseoradea@gmail.com

Asociația Studenților Economiști din Oradea activează sub egida “Împreună spre performanță” și este una dintre cele mai tinere asociații studențești din campusul Universității din Oradea, fiind înfințată în urmă cu 2 ani. Deși este relativ tânără, în prezent are în componența sa un număr de 25 de membri activi. De-a lungul timpului aceasta a demarat diverse proiecte dintre care amintim: “Forumul Antreprenorial”; ”ASEO Movie Nights”sau ” Christmas Party”

Ne găsiți și pe Google News