“După femei, florile sunt cele mai divine creații”. Ofera iubitei tale un buchet elegant de flori, cu Imperial Flowers – by Patri Mică din Oradea
Diverse

“După femei, florile sunt cele mai divine creații”. Ofera iubitei tale un buchet elegant de flori, cu Imperial Flowers – by Patri Mică din Oradea

Imperial Flowers- by Patri Mică pagina facebookNu credem că există persoană care să nu fie încântată de momentul în care primăvara pune stăpânire pe natură şi de culorile pline de viaţă ce vin odată cu ea.

In spatele unor buchete de flori se ascunde dorinţa de a transmite o emoţie, un mesaj de dragoste sau de admiraţie. Indiferent de motivul pentru care dăruim flori, putem fi siguri că ele vor stârni bucuria pe chipul persoanei care le va primi.

Brand-ul Imperial Flowers- by Patri Mică din Oradea există de aproximativ un an pe piața locală, momentul definitoriu al existenței sale fiind pasiunea pentru frumos și exclusivist, de fapt unul dintre criteriile pe care această afacere se bazează este pasiunea, aceasta fiind reflectată în crearea aranjamentului floral ideal.

Un alt motiv pentru conceptul de luxury flower box, este dorința de a duce la un nivel de emoție și pasiune momentul primirii unui aranjament floral. 

Florile reflectă dragostea, pasiunea și misterul, regăsite în aranjamentele de lux create de noi. Pasiunea pentru design și pentru crearea unui aranjament memorabil ne definesc. Așa cum spunea celebrul Cristian Dior: “După femei, florile sunt cele mai divine creații.” Imperial Flowers reprezintă modul perfect pentru a surprinde persoana iubită.

luxury flower box

Considerăm că pentru a face memorabil momentul primirii și dăruirii unui aranjament floral, secretul este alegerea unuia caracterizat de: finețea cu care este creat, pasiunea regăsită în fiecare detaliu și dragostea pentru “frumos”.

Oferim clienților noștri posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de aranjamente exclusiviste, personalizate: diferite culori, forme și mărimi și nu în ultimul rând, diferite variante în materie de flori.

Facilitățile oferite de Imperial Flowers – by Patri Mică:

Luxury defines Us! Imperial Flowers: A signature of excellence!