Drujba, flexuri, chei si alte scule electrice sustrase de doi tineri bihoreni. Acestia au ajuns in arest.
Stiri Bihor

Drujba, flexuri, chei si alte scule electrice sustrase de doi tineri bihoreni. Acestia au ajuns in arest.

Marți, 9 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Cociuba Mare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat doi tineri, de 18 și 23 de ani, din localitățile Cărăsău și Lăzăreni, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Cociuba Mare îi bănuiesc pe aceștia că, în seara de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din localitatea Cărăsău și ar fi sustras o drujbă, o motocoasă, două flexuri, truse de chei, scule electrice, un redresor pentru încărcat acumulatori auto, un prelungitor pentru curent și diverse obiecte vestimentare și cosmetice, provocând un prejudiciu total de aproximativ 15.000 de lei.

Aceștia sunt bănuiți că ar fi comercializat, bunurile astfel obținute, în cursul aceleiași seri, pe raza localității bihorene Petid, pentru suma de 400 de lei.

Polițiștii au recuperat 90% din prejudiciul provocat de aceștia.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii din Cociuba Mare i-au reținut pe cei doi tineri, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Miercuri, 10 februarie a.c., cei doi vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria  Salonta, în vederea dispunerii de măsuri preventive față de aceștia

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cociuba Mare continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: arhiva

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News