Doua femei din Gepiu au decedat, in urma unui accident rutier petrecut in localitate, ele fiind acrosate de un autoturism, pe DN 79
Stiri Bihor

Doua femei din Gepiu au decedat, in urma unui accident rutier petrecut in localitate, ele fiind acrosate de un autoturism, pe DN 79

Potrivit informatiilor primite de la IPJ Bihor, cei doi pietoni acrosati de un autoturism in localitatea Gepiu au decedat la fata locului, in ciuda manevrelor de resucitare realizate de echipajele SMURD prezente la fata locului.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 și 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu județul Bihor„, a anuntat IPJ Bihor.

Traficul din direcția Salonta Oradea este deviat pe ruta Inand – Cefa – Roit – Livada de Bihor – Nojorid, iar din direcția Oradea către Salonta pe ruta – Leș – Tinca – Tulca – Salonta.

Ora: 21:10: S-a reluat traficul în condiții normale.

Stirea initiala

Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18.46, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.79, în localitatea Gepiu, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroșat doi pietoni.

În urma accidentului rutier, cei doi pietoni au suferit leziuni, în prezent ambilor efectuându-li-se manevre de resuscitare de către personalul medical.

Momentan, pe respectivul tronson de drum, traficul rutier este blocat.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ne găsiți și pe Google News