Accident grav in Gepiu, pe DN 79. Doua persoane sunt resuscitate la aceasta ora. Traficul este blocat
Stiri Bihor

Accident grav in Gepiu, pe DN 79. Doua persoane sunt resuscitate la aceasta ora. Traficul este blocat

Luni, 29 ianuarie a.c., la ora 18.46, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.79, în localitatea Gepiu, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în cadrul căruia un autoturism ar fi acroșat doi pietoni.

În urma accidentului rutier, cei doi pietoni au suferit leziuni, în prezent ambilor efectuându-li-se manevre de resuscitare de către personalul medical.

Momentan, pe respectivul tronson de drum, traficul rutier este blocat.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Stire in curs de actualizare…

Citeste si: Doua femei din Gepiu au decedat, in urma unui accident rutier petrecut in localitate, unde un autoturism le-a acrosat

Ora, 20:00: Traficul din direcția Salonta Oradea este deviat pe ruta Inand – Cefa – Roit – Livada de Bihor – Nojorid, iar din direcția Oradea către Salonta pe ruta – Leș – Tinca – Tulca – Salonta.

Ora, 20:15: Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul celor doi pietoni, respectiv două femei, de 73 și 77 de ani, ambele din localitatea Gepiu județul Bihor.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News