Doi tineri din Oradea, surprinsi de jandarmi in timp ce se drogau, intr-un parc oradean.
Stiri Oradea

Doi tineri din Oradea, surprinsi de jandarmi in timp ce se drogau, intr-un parc oradean.

Jandarmii oradeni au surprins  doi tineri, intr-un parc din Oradea, in timp ce utilizau substante interzise in locuri publice, dupa cum arata si comunicatul jandarmeriei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30 o patrulă de jandarmi a legitimat doi tineri care se aflau într-un parc din Oradea. La controlul corporal sumar asupra acestora s-au găsit 2 pachete de ţigări care conţineau 2 plicuri transparente cu materie vegetală de culoare galben verzui, se arata in comunicat

Jandarmii au întocmit pe numele celor doi acte de sesizare a organului de urmărire penală, iar plicurile găsite asupra acestora au fost predate Poliţiei Municipiului Oradea.

Sâmbătă, 20 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie a legitimat două persoane, pe o stradă din Oradea.

În urma controlului corporal sumar asupra uneia dintre persoane au fost găsite 6 foiţe de hârtie de culoare albă care conţineau o materie vegetală de culoare verde deschis.

Jandarmii au întocmit şi în acest caz acte de sesizare a organului de urmărire penală, iar foiţele care conţineau materie vegetală au fost predate Poliţiei Municipiului Oradea.