Doi barbati au fost retinuti, dupa ce au fost prinsi in flagrant, dupa ce au furat din masini parcate in Oradea
Stiri Oradea

Doi barbati au fost retinuti, dupa ce au fost prinsi in flagrant, dupa ce au furat din masini parcate in Oradea

Luni, 12 martie a.c., în jurul orei 21.15, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în flagrant delict un bărbat de 45 de ani, din comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, care, în timp ce se afla pe o stradă din centrul municipiului Oradea, este bănuit că ar fi spart geamul unui autoturism parcat și ar fi sustras o borsetă cu bani, un telefon mobil și o tabletă PC, provocând un prejudiciu total estimat la 5.700 lei.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiștii orădeni și restitutit proprietarului.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii Biroului Furturi din Autoturisme din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe bărbatul de 45 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului Furturi din Autoturisme din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

De asemenea, marți, 13 martie a.c., în jurul orei 02.45, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în flagrant un bărbat de 72 de ani, din Oradea, bănuit că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Oradea, ar fi sustras din portbagajul unui autoturism diverse bunuri, care au fost recuperate integral de polițiștii orădeni.

Polițiștii Biroului Furturi din Autoturisme din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările și în acest caz, septuagenarul fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Foto: ilustrativ

loading...