Distractie si adrenalina la Circul International aflat la Oradea pentru scurt timp.
Evenimente

Distractie si adrenalina la Circul International aflat la Oradea pentru scurt timp.

Circul este o experiență super amuzantă pentru copii si nu numai, iar daca vrei sa-i entusiasmezi pe cei mici, nu ai voi sa ratezi macar o data sa-i duci la circ.

Aflati la Oradea, pentru a doua oara, acrobatii Circului International ii asteapta pe cei mici cu spectacole grandioase, la care copiii vor avea ocazia sa se bucure de magia circului.

Pe langa acrobatii ce va vor tine cu sufletul la gura, copiii vor putea interactiona cu Sponge Bob, Minnie Mouse, Mickey Mouse, dar si cu minionul Olaf.


Citeste si: Circul International vine la Oradea cu artisti din peste 10 tari. Organizatorii promit spectacole extraordinare, de neuitat, atat pentru copii cat si pentru parinti si bunici


Din spectacol nu va lipsi nici cel mai grandios moment – motociclisti in globul mortii – un moment de maxima tensiune si adrenalina, realizat de motociclisti, care se vor roti in sincron intr-un glob, la mare viteza. Un moment de neratat!

Desigur, fiind vorba de un circ, nu vor lipsi nici clovni, momente de dresura si acrobatii la inaltime. Iar asta nu e tot, vor fi si multe suprize, pe care nu vi le dezvaluim aici, dar pe care le puteti descoperi singuri sub cupola circului.

Spectacolele se tin zilnic, incepand cu ora 18:00 si dureaza 2 ore in care nici copiii, nici adulti nu se vor plictisi, dupa cum promit organizatorii.

Asadar, in parcarea de la Auchan, de miercuri pana duminica, incepand cu ora 18:00.

Grabiti-va! Circula ramane in Oradea doar pana in 26 martie.

Circul International program

Ne găsiți și pe Google News