Circul International vine la Oradea cu artisti din peste 10 tari. Organizatorii promit spectacole extraordinare, de neuitat, atat pentru copii cat si pentru parinti si bunici
Evenimente

Circul International vine la Oradea cu artisti din peste 10 tari. Organizatorii promit spectacole extraordinare, de neuitat, atat pentru copii cat si pentru parinti si bunici

Oradea va fi, din nou, gazda Circului International in perioada 10-26 martie 2023, un spectacol plin de adrenalina sustinut de artisti din peste 10 tari.

Dupa succesul din 2022, artistii Circului International se intorc la Oradea cu o serie de spectacole grandioase, la care copiii vor avea ocazia sa se bucure de personajele indragite din desene animate, „motociclisti in globul mortii”, acrobatii și numere de dresaj cu animale domestice.

Organizatorii promit ca in aceasta editie nu doar copiii se vor bucura de magia circului, ci si adultii, care vor fi martorii unor numere de acrobatii extrem de periculoase, ce-i vor tine cu sufletul la gura.

Dintre artistii veniti sa incante publicul oradean si nu numai, amintim familia Castillo din Veneluzia care prezinta un numar extrem de periculos – Roata Morti. Claudia, un artist din Cehia, va prezenta prezinta un numar frumos de hula hop. Virghinia din Ungaria prezinta un numar fantastic de dresura de catei, iar Olga din Ucraina va prezenta un frumos si elegant numar aerian in cupola circului.

Nu va lipsi nici Cristopher, venit special din Columbia, impreuna cu trupa lui, care va prezenta un numar extrem de periculos numit „Globul Mortii”, un numar la care oamenii raman efectiv cu sufletul la gura. In aceasta editie, pentru prima data in Romania 4 motociclisti cascadori vor incanta privirile publicului in Globul Morti .

Zlata, din Slovacia, va prezenta un numar de dresura de porumbei, iar Simons, care vine tocmai din America, va prezenta un moment extrem de periculos la inaltimea maxima a cupolei.

Copiii vor putea interactiona cu Sponge Bob, Minnie Mouse, Mickey Mouse, dar si cu minionul Olaf.

Iata ca in aceasta editie vom avea si un cascador din Romania, Cristi, ce va prezenta un numar fantastic sub cupola circului, impreuna cu personajul spiderman, un numar cu motor pe o singura sufa .

Circul International a pregatit si 3 clovni senzationali, Francesco din Veneluzia, Johnny din Bulgaria si Armando din Dominicana, care vor intregi distractia.

Spectacolul nu poate sa ramana fara numere senzationale de dresura de cai si ponei, iar pentru asta Circul International a pregatit un moment unic cu cai si ponei din Germania, unde oameni pot vedea armonia dintre om si animal.

Bineînțeles ca in spectacolele zilnice, cei prezenti mai pot vedea momente echilibristica, jonglerie, numere de magie, echilibristica la inaltime si multe alte surprize.

Circul International va asteapta, intr-un cort incalzit, cu mic, cu mare, in fiecare zi de la orele 18:00, timp de 2 ore, in parcarea de la Auchan, in perioada 10-26 martie 2023. Exceptie vor face zilele de luni si marti cand nu sunt spectacole.

Biletele pot fi cumparate la caseria circului din parcarea de la Auchan

Ne găsiți și pe Google News