Disperare in Guvern, ANAF vrea sa impoziteze pana si nuntile
Economie

Disperare in Guvern, ANAF vrea sa impoziteze pana si nuntile

ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriți solicitări ca aceștia să declare, într-un formular, ce relatii economice a stabilit cu fotograful, musicantii si altii la marele lor eveniment.

Potrivit Profit.ro, fiscul solicită nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese şi intermediari. Amenda pentru nerespectarea solicitării Fiscului este de 2.000-5.000 de lei.

Vă solicităm informaţii despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăţi Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-aţi avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile şi religioase„, este solicitarea ANAF din documentele trimise celor proaspăt căsătoriţi, preluata de Profit.ro

Intre timp ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici  a declart ca: „Este reală chestiunea asta. Cei de la Prahova au postat chiar şi pe Facebook circulara asta. Bun, este în temeiul legal, numai că asta cu siguranţă, pe o listă de priorităţi a ANAF-ului este undeva mult, mult în josul listei. ANAF-ul avea multe alte lucruri de făcut înantea acestei măsuri. Întrebarea care se pune este de ce tot timpul ANAF-ul recţionează şi nu acţionează?

Una peste alta, se pare ca disperarea este mare, iar Guvernul a ajuns la fundul sacului și caută surse de finanțare în orice! 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News