Dialog scandalos la Spitalul Judetean Oradea, asistenta: “Daca nu va convine puteti pleca!” (VIDEO)
Stiri Oradea

Dialog scandalos la Spitalul Judetean Oradea, asistenta: “Daca nu va convine puteti pleca!” (VIDEO)

Un nou episod scandalos intre un pacient si un cadru medical, a avut loc in prima zi de Pasti, la Spitalul Judetean Oradea, cand o asistenta, care, se pare, a cedat nervos , se adreseaza intr-un mod neprofesionist unui pacient.

Doamna s-a enervat pe batranel ca ,,cica,, nu vorbea, nu mi se pare normal sa se acorde aceast tratament murdar si flegmatic la un pacient bolnav. Vreau ca acest video sa ajunga sa faca dreptate in acest spital ( Spitalul Judetean Oradea) pentru ca orice om merita respectat cu atat mai mult un batran, aceasta doamnă nu face decat sa i calce demnitatea in picioare.“, apare in postarea facuta pe facebook, de cel care a inregistrat clipul.

In videoclip se observa atitudinea “de superioritate”, de care a dat dovada asistenta, adresandu-se batranelului intr-un mod lipsit de profesionalism. “Ce sunteti dv.“, “Daca nu va convine puteti pleca“, apoi dialogul a continuat halucinant:

“Asistenta: Daca nu va convine puteti pleca acum

Pacient: Da, plec acum

Asistenta: Sedeti inapoi! Sedeti inapoi! Sedeti inapoi!”

Apoi asistenta adresandu-se celor din sala de asteptare, care s-au revoltat la comportamentul ei: Dv nu va bagati in “afacerea mea” (sic!), si dv puteti pleca daca nu va convine!”