Descinderi ale mascatilor, in judetul Bihor, intr-un mega dosar de evaziune fiscala
Stiri Bihor

Descinderi ale mascatilor, in judetul Bihor, intr-un mega dosar de evaziune fiscala

noriel.ro
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, in judetul Bihor au avut loc descinderi si perchezitii intr-un dosar de evaziune fisala, petrecut in perioada mai 2015 si pana in prezent.

La actiune, alaturi de politisti bihoreni, participa si poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş, în colaborare cu Direcţia Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. La acţiune participă si luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Argeş. 

Potrivit aceluiasi comunicat:”Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Din cercetări a reieşit că, în perioada mai 2015 – până în prezent, reprezentanţii legali ai unei societăţi comerciale cu profil de activitate comerţ cu piese auto ar fi omis, în tot sau în parte, să evidenţieze în actele contabile ori în alte documente legale operaţiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate

In total, au avut loc 89 de descinderi in 23 de judete din tara si in municpiul Bucuresti, la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

decathlon.ro

Foto:arhiva