Cel mai mare proiect de infrastructura rutiera montana, din Transilvania, a fost postat pe SEAP
Stiri Bihor

Cel mai mare proiect de infrastructura rutiera montana, din Transilvania, a fost postat pe SEAP

noriel.ro
Consiliul Judetean Bihor, anunta ca a publicat pe SEAP, in data de 01.03.2018, anuntul pentru “Achizitia serviciului de proiectare si a executie de lucrari, pentru obiectivul: “Traseul Regional Transilvania Nord; Drumul Apuseni; Reabilitare si modernizare a doua drumuri judetene, avand un total de 43 de km, cu toate ca Drumul Apusenilor, cel mai mare proiect de infrastructura rutiera montana, din Transilvania a fost votat in CJ inca din 8 noiembrie 2016.

Lucrarile constau in reabilitarea si modernizarea traseului format din drumurile judetene Beius-Stana de Vale si Remeti – Stana de Vale. Valoarea estimata a achizitie fiind de aproape 120 mil lei.

Totodata, CJ Bihor anunta ca pentru al doilea proiect de achizitie pentru reabilitarea si modernizarea DJ Remeti – Limita cu judetul Cluj, a fost incarcata documentatia de atribuire pe SEAP, fiind in etapa de verificare finala la ANAP.

In acest caz lucrarile constau in reabilitarea si modernizarea traseului format din DJ Remeti – Limita judet Cluj, cu o lungime totala de 12,9 km si o valoare estimata a achizitiei de cca 32 mil lei.

decathlon.ro