Cursuri gratuite de antreprenoriat la Oradea. Poti castiga un grant de 33.329 de euro nerambursabili
Diverse

Cursuri gratuite de antreprenoriat la Oradea. Poti castiga un grant de 33.329 de euro nerambursabili

Startup AIR în colaborare cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj susțin în această perioadă cursuri gratuite de antreprenoriat pentru toți cei care intenționează să își deschidă o afacere creativă.

Programul Startup-AIR urmărește formarea și rafinarea culturii antreprenoriale în regiunea Nord-Vest a României și își propune să educe și sa susțină viitorii antreprenori în demersul lor de a-și deschide o afacere.

Startup Air

Cei înscriși în programul Startup AIR beneficiază de o mulțime de avantaje unice precum:

 • Validarea ideii de afaceri sub îndrumarea lectorilor
 • O abordare științifică a informațiilor pe care le vor primi- vor învăța și vor pune în practică cele mai moderne concepte de antreprenoriat precum Lean Start sau Business Model Canvas
 • Expertiză validată de către profesioniști în domeniu care vor ajuta cursanții în luarea celor mai bune decizii pentru viitoarea lor afacere
 • Crearea unui plan de afacere solid
 • Certificarea recunoscută de Ministerul Muncii și Educației în domeniul antreprenoriatului de 60 de ore
 • Stragii de practică care vor ajuta cursanții să învețe si sa aplice ce au învățat în cadrul cursurilor
 • Mentorat și dedicare din partea specialiștilor ai antreprenorilor consacrați
 • Finanțarea ideii cu un grant în valoare de 33.329 de euro nerambursabili!
 • Creșterea afacerii în primele 18 luni de activitate.
Ce vei învăța la cursurile gratuite de Antreprenoriat?
 1. Analiza Oportunității – vei înțelege mecanismele și forțele care influențează industria în care vrei să îți deschizi afacerea
 2. Canalele– vei descoperi punctele de intersecție ale clienților cu afacerea ta, care influențează pozitiv sau negative experiența acestora.
 3. Partenerii cheie– vei descoperii colaboratori, potențiali furnizori sau terți importanți pentru viitoarea ta afacere
 4. Structura costurilor– vei învăța cum să îți gestionezi costurile și cum să îți calzulezi corect prețul.
 5. Produsul– vei descoperi cum trebuie să arate produsul tău și ce caracteristici trebuie să aibă astfel încât clienții să fie interesați de el și să cumpere de la tine.
 6. Relațiile cu Clienții– vei învăța metode prin care să atragi și să menții alături de tine clienții valoroși, pentru a-ți crește cantitatea de produse/servicii vândute.
 7. Activitățile cheie ale afacerii tale– vei înțelege care sunt principalele activități pe care afacerea ta trebuie să le facă pentru a fi eficientă și operativă.
 8. Pitch-Deck– vei crea un set de 10-14 slide-uri care vor capta și prezenta într-un format vizual cele mai importante informații referitoare la afacerea pe care vrei să o dezvolti, cu scopul de atrage investitori.
 9. Segmentele– vei afla care sunt segmentele de clienți de care afacerea ta are nevoie ca să existe și vei descoperi comportamentul lor pentru a te plia mai bine pe nevoile acestora.
 10. Fluxurile de venituri– vei trasa principalele modalități prin care vei aduce bani în firmă, vei descoperi ce mecanisme tarifare să folosești și multe alte detalii important despre cash-flow.
 11. Resursele Cheie– vei descoperi care sunt resursele de care ai nevoie în funcție de domeniul în care îți vei deschide afacerea.

Startup AirStartup Air

Desfășurarea cursurilor gratuite de antreprenoriat de la Oradea

Desfășurarea cursurilor va fi anunțată prin e-mail către persoanele înscrise în proiectul Startup AIR și se vor derula în Oradea, la o dată comunicată în prealabil.

Înscrie-te și tu în programul Startup AIR aici https://goo.gl/8CXyRQ ca să poți beneficia de cursurile gratuite de administrarea afacerilor, să ai ocazia de a te califica să primești grantul de 33.329 de euro nerambursabili!

loading...