DISPARUTA! O minora de 13 ani din Lugasu de Jos este data disparuta si acum
Stiri Oradea

DISPARUTA! O minora de 13 ani din Lugasu de Jos este data disparuta si acum

O minora de 13 ani din localitatea Lugasu de Jos, judetul Bihor, este data disparuta de acasa de familia ei si nu a mai fost gasita, pana in prezent, ea a plecat voluntar de acasa, la sfarsitul anului trecut.  Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

VARGA SIDONIA, de 13 ani, din localitatea Lugașu de Jos, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 1 decembrie 2017, în jurul orei 12.00 şi nu a mai revenit (caz mediatizat la 5 decembrie 2017).

Pentru găsirea acesteia, polițiștii bihoreni au efectuat cercetări, investigații în teren, activităţi de căutare, verificări în toate zonele cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, a fost solicitată urmărirea naţională a acesteia și urmărirea în toate statele Spațiului Schenghen.

Polițiștii bihoreni continuă activităţile în vederea găsirii minorei. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

 SEMNALMENTE: înălţime 1,60 m, aproximativ 75 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, lung, purtat prins în coadă, are 3 – 4 alunițe pe gât, în partea dreaptă.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă crem, cu mâneci din imitație de piele, negre, bluză vișinie, pantaloni de trening albaștri, pantofi sport crem, cu buline negre.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Varga Sidonia

loading...