Cseke Attila: încep lucrările de modernizare, amenajare și dotare a secției de balneologie a Spitalului din Ștei
Stiri Bihor

Cseke Attila: încep lucrările de modernizare, amenajare și dotare a secției de balneologie a Spitalului din Ștei

”Am semnat astăzi contractul, vor putea începe lucrările de modernizare, amenajare și dotare a secției de balneologie a Spitalului din Ștei. Ministerul Dezvoltării a alocat o finanțare în valoare de 23,68 milioane de lei prin care vom asigura condiții moderne și servicii medicale mai bune pentru pacienți” – a declarat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Ministrul a precizat: în urma acestei investiții comunitățile din Bazinul Crișului Negru, dar și pacienții din alte regiuni, se vor putea bucura de o unitate sanitară dotată cu aparatură și tehnologie modernă, bazin pentru tratamente hidrokinetoterapeutice, magnetoterapie și băi galvanice.

Clădirea construită în perioada 1975-1980 va fi reabilitată, iar în urma lucrărilor de extindere și modernizare noul complex va avea cabinete medicale și camere de tratament în caz de urgență, dar și cazare și spații pentru luat masa dedicat pacienților.

Totodată, complexul balneologic va avea dotările necesare pentru împachetare cu parafină, duș subacval și baie Stanger, masaj și kinetoterapie, terapie ocupațională, drenaj limfatic și ultrasunet, electroterapie și magnetoterapie, a conchis ministrul.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News