Primaria Oradea a suspendat activitatea de la centrul de vacinare de la Colegiul Traian Vuia
Stiri Oradea

Primaria Oradea a suspendat activitatea de la centrul de vacinare de la Colegiul Traian Vuia

Primăria Oradea anunță suspendarea activității unui centru de vaccinare, începând de astazi, 25 ianuarie. Este vorba despre centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”.

Totdată, la centrul din Orășelul Copiilor va rămâne un singur flux de vaccinare unde se vor putea imuniza copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, dar și adulții. Aici se administrează serurile Pfizer și  Johnson & Johnson.

Persoanele care inițial au fost programate pentru rapel la centrul  de la Traian Vuia, vor trebui să se prezinte la Centrul de tip modular amenajat în Piața Emanuil Gojdu, între Casa de Cultură și Catedrala Ortodoxă. Aici se administrează vaccinurile Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna și AstraZeneca. Centrele sunt deschise zilnic, de la 08.00 la 20.00.

Persoanele care s-au vaccinat cu schemă completă (doza 2 pentru vaccinurile Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, sau doză unică Johnson&Johnson) la centrul de vaccinare Traian Vuia Oradea, vor putea ridica tichetele de la Centrul de Vaccinare Orășelul Copiilor.

interlink.ro

În cazul în care adresabilitatea va crește în perioada următoare, municipalitatea are posibilitatea de a relua activitatea centrului Traian Vuia.

Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.

Ne găsești și pe Google News