Cofetaria TAGRETTI, de pe Alecsandri, a fost inchisa. Nu detinea autorizatie de functionare
Stiri Oradea

Cofetaria TAGRETTI, de pe Alecsandri, a fost inchisa. Nu detinea autorizatie de functionare

noriel.ro

În urma controalelor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Control Comercial al Poliției Locale Oradea, societatea comercială SC ENCOR IMPORT EXPORT SRL, care desfășoară activitate de baruri și alte activități de servire a băuturilor, Cod CAEN 5630 și activitate de restaurante COD CAEN 5610 pe raza Municipiului Oradea, a fost sancționată prin două procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii de alimentaţie publică eliberată de Primăria Municipiului Oradea, conform H.C.L. nr.883/2016, Anexa 49, pentru cofetăria “TAGRETTI”, situată pe str. Vasile Alecsandri nr. 10 (punctul de lucru al SC ENCOR IMPORT EXPORT SRL).

În temeiul prevederilor art. 52, Anexa nr. 49 din H.C.L. nr. 883/2016, coroborate cu prevederile art. 5, alin.1 și art.73, pct. 1, Ordonanţa Guvernului nr. 99/2000 actualizată, privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, art. 68, alin.(1) din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală, republicată și actualizată, s-a dispus suspendarea pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 23.05.2017, până la data intrării în legalitate, a activităţii comerciale a punctului de lucru cofetăria “TAGRETTI”, situată în Mun. Oradea, pe str. Vasile Alecsandri nr.10, aparținând SC ENCOR IMPORT EXPORT SRL, cu sediul în Sat Dumbrăvița, Comuna Holod, nr. 89, județul Bihor.

Poliţia Locală Oradea prin Compartimentul Control Comercial va continua verificarea autorizațiilor pentru desfășurarea activității de alimentație publică și nu numai, urmând ca în cazul în care se mai constată şi alte abateri de acest gen să se propună măsura suspendării activităţii până la obţinerea autorizaţiei.

decathlon.ro