Swimathonul succesului. Editia din acest an a depasit asteptarile organizatorilor. (GALERIE FOTO)
Stiri Oradea

Swimathonul succesului. Editia din acest an a depasit asteptarile organizatorilor. (GALERIE FOTO)

noriel.ro
333 de înotători – oameni  cu suflet mare şi spirit civic, angajați din companii, antreprenori și chiar copii – s-au aliniat la start și peste 1000 de susținători și beneficiari ai celor 22 de cauze au fost prezenți la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” pentru a-și încuraja constant favoriții prin pancarte motivaționale, diplome speciale și fotografii la fața locului.

Datorită mobilizării comunității bihorene, s-au strâns peste 170.000 lei în bani şi produse din sponsorizări ale companiilor şi din donaţii individuale pentru cele 22 de cauze care caută să schimbe la faţă în bine mica noastră lume bihoreană.

Foto: Swimathon Oradea

Provocării de a strânge cele mai multe fonduri i-a răspuns cel mai bine ambasadorul fundraiser Alin Indrei, beneficiar al Asociației Down Oradea, care a strâns suma de 2.490 lei, pentru proiectul ,,Povești nespuse II”. Alin a primit din partea Fundaţiei Comunitare Oradea diploma de Cel Mai Activ Fundraiser.

decathlon.ro

Diploma pentru Cel Mai Activ Înotător i-a revenit Olgăi Abrudan, care la doar 5 ani a reușit să sensibilizeze apropiații în sprijinul susținerii proiectului Asociației Vladimir Angelman, adunând suma de 2.560 lei.

Din dorința de a oferi șansa fiecărei cauze să-și atingă obiectivele financiare, se mai pot efectua donații până la data de 30 iunie 2017.