COD GALBEN de ninsori local insemnate si vant puternic pentru zona inalta a judetului Bihor
Informatii utile

COD GALBEN de ninsori local insemnate si vant puternic pentru zona inalta a judetului Bihor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ninsori abundente si vant puternic, in perioada 19.03, ora 18:00 – 20.03, ora 15:00, pentru zona montana a judetului Bihor.

În Banat, cea mai mare parte a Olteniei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali începând din seara zilei de luni (19 martie) și până în dimineața zilei de marți (20 martie), temporar vor fi mai ales ninsori moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent.

Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor cu viteze de 50…60 km/h, iar  în zona montană înaltă rafalele vor depăși 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada. Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă.

In Oradea, vremea va ramane rece si umeda, temporar vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, in prima parte a saptamanii. Temperatura aerului  va ramane coborata, pentru aceasta perioada a anului, si se va situa in intervalul -5ºC;0ºC noaptea si +1ºC;+6ºC ziua. Spre sfarsitul saptamanii vremea se va incalzi treptat, astfel ca maxima zilei de duminica va ajunge la +10ºC.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News