CNN face reclama judetului Bihor. Muntii Apuseni si Vadu Crisului intr-un top al celor mai frumoase locuri din Europa
Diverse

CNN face reclama judetului Bihor. Muntii Apuseni si Vadu Crisului intr-un top al celor mai frumoase locuri din Europa

Muntii Apuseni si localitatea Vadu Crisului au ajuns intr-un top al celor mai frumoase locuri din Europa, loc trecut prin ochii jurnalistilor de la CNN, care s-au aflat in aceasta vara intr-o mica excursie informala in zona Muntilor Padurea Craiului din Apuseni.

Parte a Munților Carpații Occidentali din Transilvania, Apusenii sunt o destinatie ideala pentru vacanta de vara, cu temperaturi mai scăzute și poteci nemaicalcate, cu pajiști feerice și peisaje inimaginalbile ale zonei montane calcaroase„, scrie CNN.

In continuare articolul celor de la CNN, este laudativ la adresa traseelor montane, a animalelor ce pot fi regasite prin aceste paduri, vorbind si despre amenajarile facute pentru alpinisti si nu numai, cunoscute ca via ferrata.

Urșii și lupii impanzesc aceste dealuri, deși ai nevoie de răbdare ca sa-i vezi. Alpinistii pot incerca o serie ascensiuni pe rute de via ferrata care pot fi gasite pe malul raului (Crisul Repde – n.r.), la sud de satul Vadu Crisului”, mai scrie in articolul celor de la CNN.

interlink.ro

In zona Vadu Crisului, turistii, dornici de aventura pot gasi o Via Ferrata, cunoscuta ca “Peretele Zânelor”, iar putin mai incolo, tot pe malul Crisului repede, o alta via ferrata amenajată la Șuncuiuș

Foto credit: cnn.com

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0