A treia Via Ferrata din Padurea Craiului, deschisa azi in parcul de aventură Montana Land Șuncuiuș
Turism

A treia Via Ferrata din Padurea Craiului, deschisa azi in parcul de aventură Montana Land Șuncuiuș

După 2 trasee de via ferrata amenajate în Vadu Crișului de Salvamont Bihor și Cassio Montana în calitate de parteneri, a urmat, cum era și normal, o nouă via ferrata amenajată la Șuncuiuș, exclusiv din fondurile clubului.

Prima via ferrata din cadrul parcului de aventură Montana Land Șuncuiuș se află în ultimele zile de testare și completare a elementelor de siguranță.

Vă anunțăm pe această cale că aceasta va fi deschisă pentru public începând cu data de sâmbătă, 28 aprilie 2018. Pentru a putea asigura condiții de maximă siguranță și pentru a evita vandalizări de tipul celor de la cele 2 via ferrata din Vadu Crișului (care datorită furtului cablului de asigurare a reprezentat un pericol temporar pentru turiști) obiectuvul este supravegheat video 24/7.

Pentru acces&rezervări vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0747446656 sau 0745656535. Este recomandat accesul cu ghid din partea Clubului sau a altor ghizi de la cluburi/firme de specialitate.

interlink.ro

Accesul individual cu echipament propriu (fără ghid de la club) se poate face în baza unei sponsorizări. Accesul tuturor firmelor care operează în domeniul de via ferrata va fi posibil în urma unui contract de sponsorizare. Sumele colectate vor fi folosite pentru întretinerea traseului și dezvoltarea parcului de aventură cu trasee de tiroliană, trasee de via ferrata pentru copii, alte variante de trasee de via ferrata, trasee de alpinism, bungee-jumping după cum se poate vedea și în planul de dezvoltare a zonei.

Accesul se va putea face în grupuri de maximum 5 persoane o dată. Se va păstra distanța de siguranță între participanți și toate măsurile de siguranță necesare parcurgerii unui traseu de via ferrata. Ghidul clubului va oferi participanților instructaj complet, echipament specific și asistență pe întreaga perioadă a parcurgerii traseului de via ferrata.

parc montan suncuius Cassio Montana

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News