Clubul Rotary si Skin Novels va invita la Kids Fest. Tresure Hunt, teatru si atelier de sapunuri, de 1 iunie
Evenimente

Clubul Rotary si Skin Novels va invita la Kids Fest. Tresure Hunt, teatru si atelier de sapunuri, de 1 iunie

noriel.ro
Rotary Club Oradea 1113 vă invita joi, 1 iunie, să sărbătorim împreună Ziua Copilului la prima ediție KID FEST ORADEA 2017, cel mai mare eveniment dedicat copiilor organizat în Cetatea Oradea.

Împreună cu partenerii noștri de la Skin Novels am pregătit două momente speciale pe placul celor mici. Începând cu ora 12:00 actorii trupei orădene Comoara cu povești vor interpreta piesa de teatru “Visul magic”, un spectacol educativ în care cei mici vor fi implicați activ prin cântece și dans. După terminarea spectacolului, copiii sunt așteptați la masa atelier de săpunuri unde vor avea parte de o demonstrație de fabricare a săpunului natural. Artizanul îi va învăța care sunt ingredientele de bază, cum se prepară, cum se taie și se ștanțează o bucată de săpun.

Surprizele nu se opresc aici. Cei care vor să participe la o vânătoare de comori sunt așteptați să se înscrie la Treasure Hunt, un joc prin care vor descoperi diferite obiecte și mesaje ascunse în Cetatea Oradea, urmând un traseu prestabilit.

Citeste si: Programul Kids Fest Oradea 2017. De ce vor avea parte copiii, de ziua lor, in Cetatea Oradea

decathlon.ro

Program:

  • 11:45 – 13:00 –  Piesa de teatru “Visul Magic” trupa Comoara cu Povesti
  • 13:00 – 14:00 –  Atelier de săpunuri
  • 14:00 – 15:00 –  Treasure Hunt                      

Spectacolul de teatru, atelierul de săpun și Treasure Hunt vor avea loc în curtea interioară a Palatului Princiar din Cetatea Oradea. Vă așteptăm să ne fiți alături în număr cât mai mare!

program Kids Fest Oradea